Pühapäeval, 7. septembril toimub Eesti Vabaõhumuuseumis Eesti leiva päev ja sügislaat.
Sel puhul korraldame parima käsitööleiva konkursi, millest on osa võtma oodatud üle Eesti kõik, kes kodus leiba küpsetavad. Kui ise kohale ei jõua, saab leiva konkursile saata!
Iga leiva juures peab olema info valmistaja ja leiva koostise kohta, et vältida allergiate avaldumist (nt pähklid).
Dokumendi saab ette täita.
Vaata siit: Leiva valmistaja kontaktandmed.docx
Sel puhul korraldame parima käsitööleiva konkursi, millest on osa võtma oodatud üle Eesti kõik, kes kodus leiba küpsetavad. Kui ise kohale ei jõua, saab leiva konkursile saata!
Osavõtureeglid
- 7. septembril kell 10:00–10:30 tuleb leivad toimetada Kolu kõrtsi tallialusesse.
- Eelmise aasta võiduleib konkursil osaleda ei saa.
- Üks tootja võib konkursil osaleda kuni kolme sorti leivaga.
- Ühest sordist leiba peaks olema vähemalt 3 tk.
- Iga leiva juures peab olema küpsetaja info (nimi, kontaktandmed) ning leiva nimi ja kõik koostisained.
- Kes kohapeal oma tooteid ei müü, peab leiva juurde lisama oma kontaktinfo.
- Kes soovib oma leiva konkursile esitada, aga ise sündmusest osa ei võta, sellel tuleb korraldajale teada anda hiljemalt 2. septembriks.
- Hääletada saab muuseumis kohapeal kell 11:00–14:00.
- Parima leiva valijate vahel loositakse auhinnaks välja pagaritooteid. Kes soovib oma tooteid lisaks Kolu kõrtsi tootele auhinnaks pakkuda, andke palun samuti teada 2. septembriks.
- Parima käsitööleiva väljakuulutamine toimub kell 15:00 Kolu kõrtsi ees.
Auhinnad küpsetajatele on välja pannud Eesti Vabaõhumuuseum ja koostööpartnerid.
Küsimuste korral võta ühendust korraldajaga: kerti.sonmez@evm.ee, 5332 0513.
Iga leiva juures peab olema info valmistaja ja leiva koostise kohta, et vältida allergiate avaldumist (nt pähklid).
Dokumendi saab ette täita.
Vaata siit: Leiva valmistaja kontaktandmed.docx