Leivategu
Kolu kõrtsi meistrite juhendusel valmistatakse kõrtsi oma leivajuuretisest leivataigen, mis ka leivaks küpsetatakse. Osaleja saab oma valmistatud leiva kaasa sõbrale kinkimiseks või kodus söömiseks. Võimalik on kaasa osta ka leivajuuretist, et õpitu kodus üle katsetada.Leivategu võtab aega orienteeruvalt 45 minutit, seejärel küpseb leib 2 tundi ahjus. Küpsemise ajal on hea võimalus kasutada aega targalt ning minna giidituurile (lisandub giiditasu).
Grupi maksimaalne suurus 25.
Minimaalne osalejate arv 15 inimest.
Hind 20,00€
Sõira valmistamine
Kolu kõrtsimeister räägib sõira valmistamist ning näitab, kuidas saab sõira kodus teha. Peale töötuba saab mekkida Kolu kõrtsi sõira koos kohapeal valmistatud rukkileivaga.
Grupi suurus maksimaalselt 25 inimest.
Minimaalne osalejate arv 15 inimest.