Toitlustusjuht

Kolu kõrts on 19. sajandi keskpaigast pärinev maanteekõrts, mis pakub külastajatele ehedat keskkonda ja maitsvat Eesti toitu.

 

Ajal on maitset!

Tule Kolu kõrtsi tööle ja tee ajalugu!

 

Eesti Vabaõhumuuseumi Kolu kõrts ootab oma meeskonda:

 

TOITLUSTUSJUHTI

 

Tööülesandeks Kolu kõrtsi töö ja meeskonna juhtimine:

  • kõrtsi eesmärkide seadmine ja vastutus nende täitmise eest;
  • töögraafikute koostamine ja tööaja arvestus;
  • riigihangete koostamine ja menetlemine;
  • toitlustuspakkumiste tegemine nii era- kui äriklientidele;
  • toitlustuse korraldamine erinevatel teemapäevadel.

 

Nõudmised kandidaadile:

  • toitlustus- või majandusalane kõrgharidus;
  • soovitavalt juhtimiskogemus toitlustusvaldkonnas;
  • eesti keele oskus kõrgtasemel ning ühe võõrkeele oskus kesktasemel; 
  • soov panustada Eesti toidukultuuri ja turismi arengusse;
  • hea suhtlemisoskus, vastutustunne, algatus- ja koostöövõime;
  • analüüsi-, üldistus- ja planeerimisoskus, hea pingetaluvus ja teenindusvalmidus;
  • Compu Cash ja/või Directo programmi kasutamise oskus.

 

Omalt poolt pakume:

  • põnevat kogemust Kolu kõrtsi arengus osalemisel;
  • eneseteostus- ja arenguvõimalusi;
  • sõbralikku töökollektiivi;
  • huvitavaid väljakutseid ja vaheldusrikast tööd;
  • tervislikku ja ainulaadset töökeskkonda;
  • pakume mõistlikul tasemel põhipalka ja tulemustasu.

 

 

 

Kandideerimiseks palume saata CV koos palgasoovi ja motivatsioonikirjaga hiljemalt 7. veebruariks 2019  

e-posti aadressile: personal@evm.ee.